Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zef Nush TOPALLI

Fermeri Zef dallohet per kultivimin dhe tregtimin e misrit. Këtë vit fermeri ka nxjerrë për treg 2000 kg misër. Ka 20 vite qe ka mbjelle një sipërfaqe prej 2000 m2 me hardhia, nga të cilat perftion për treg 100 kg raki rrushi. Per perdorim familjar fermeri prodhon 2800 kg grurë, domate, speca, kastraveca, fasule, patate, qepë, hudhra, lakra si dhe mbarështon 4 derra dhe 20 krerë pula për përdorim familjar nga te cilat përfiton 1200 kokrra vezë çdo vit.

Ka mbi 20 vite qe merret me kultivimin e ketyre produkteve prandaj mund të themi se ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Zef Nush TOPALLI
Adresa Fshati Nenshat
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Rozafat

Ky miser përdoret vetem për konsum për blegtorinë.

Raki rrushi
Raki rrushi 350 Lekë/litër

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Ibrit i bardhë

Është rrush autokton që kultivohet masivisht në zonën tonë, i cili përmban 15-20 % sheqer. Është i ngrënshëm dhe mjaft i mirë për tu bërë raki.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5