Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Urim ZILI

Fermer i cili meret me kultivimin e molles dhe te qepes. Ferma ka nje siperfaqe prej 12 dynym. Punimi i fermes kryhet me makineri moderne te kohes.

Ferma Urim ZILI
Adresa Korce Bilisht km 22 Proger
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Molle e shijshme, e lengshme dhe teper e kerkuar ne treg. E rritur pa stimulues dhe pesticide. Plehu i perdorur eshte plehu organik.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Molle e shijshme, dietike dhe rezistente. Mund te ruhet ne kushte frigoriferike dhe familjare.

Qepë
Qepë 28 Lekë/kg

10,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Sturon

Nje nga varitetet me te mira te qepes, rezistente. Perdoret ne nje game te gjere gatimi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5