Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jurgen DEDE

Ferma merret me kultivimin e molles. Puna kryhet nga vete fermeri. Ferma eshte e re dhe sapo ka dhene frytet e para te prodhimit.

Ferma Jurgen DEDE
Adresa Korce, Bilisht km 22 proger
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Molle e shijshme dhe me leng. Eshte nje molle kurative per lekuren e njeriut.

Mollë
Mollë 42 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Eshte nje molle shume e kerkuar nga konsumatoret, e rritur ne kushte natyrale dhe e pa demtuar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5