Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Leko LLUPO

Ky fermer prodhon bostan, kungull dhe domate. Ai kultivon 70 kunjtal pjeper varieteti I verdhe, 40 kunjtal kungul Vendi dhe 70 kunjtal domate Izmir. Per konsum familjar ai mbareshtron nje lope dhe rrit disa shpeze.

Ferma Leko LLUPO
Adresa Fshati Krutje e Poshtme.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Pjepër
Pjepër 60 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt bio, i shijshem, i pjekur mire.

Kungull
Kungull 40 Lekë/kg

4,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shendetshem. Rekomandohet te konsumohet shpesh.

Domate
Domate 80 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: 420 ce.

Produkt i shijshem. Prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5