Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Cim VOGLI

Ky fermer tregeton domate, bostan dhe patellxhan, rreth 60 kunjtal per secilin produkt. Ai gjithashtu ka mbjele trangull dhe po pret per prodhimin e pare.

Ferma Cim VOGLI
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

7,000 kg në 6 muaj

Varieteti: 420 ce.

Produkt cilesor, prodhim bio.

Pjepër
Pjepër 80 Lekë/kg

5,000 kg në 6 muaj

Varieteti: I vone.

Produkt i embel, i pasur me leng.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5