Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Irdi PRISHKA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Rrapez te qytetit te Lushnjes. Ne kete ferme kultovohen domate, tranguj dhe pjeper. Produktet jane bio dhe te nje cilesie te larte. Ketu do te gjeni gjithashtu dhe gjela deti te rritur ne fusha me ushqime bio. Ferma ka nje eksperience te gjate ne bujqesi dhe blegtori.

Ferma Irdi PRISHKA
Adresa Fshati Rrapez.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 80 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate bio, e shijshme dhe kokerrmadhe.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Trangull i gjate dhe i shijshem.

Pjepër
Pjepër 60 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Pjeper i shijshem, plot leng.

Gjela deti
Gjela deti 600 Lekë/kg

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendas.

Gjela dhe pula deti te shendetshem dhe te rritur me ushqime bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5