Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nikolla NDONI

Ferma Nikolla Ndoni ndodhet ne fshatin rrapez te Lushnjes. Kjo eshte nje ferme me eksperience te gjate dhe emer te mire. Ne kete ferme kultivohen domate, tranguj dhe patellxhane. Domatja eshte varietet izmir, trangulli varietet vendas gjithashtu dhe patellxhani. Fermeri zoteron dhe disa shpeze per nevojat e tij.

Ferma Nikolla NDONI
Adresa Fshati Rrapez.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate e shijshme per sallate dhe gjelle.

Tranguj
Tranguj 35 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendas.

Trangull i shijshem dhe i shendetshem bio.

Patëllxhan
Patëllxhan 25 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Sere.

Produkt i shijshem dhe bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5