Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil MUJO

Ferma kultivon mollë, Hajdare, Gold, Starkingë, si dhe patate, qepë. Mollët janë në prodhim të plotë. Baza e plehërimit për pemtoret është plehu organik edhe ai i gjelbër, i cili bëhet me plugim në stinën e vjeshtës.

Ferma Vasil MUJO
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 5.000 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ky frut ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5