Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vangjel ALLA

Ferma merret me kultivimin e patates, rrit 1 vic dhe shet edhe djathe lope. Në një sipërfaqe toke prej 5000 m2, ferma ushtron aktivitetin e saj prej 15 vitesh.

Ferma Vangjel ALLA Ferma Vangjel ALLA Ferma Vangjel ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

50 kg në 6 muaj

Varieteti: I bardhe

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, ka përdorim të gjerë në guzhin. Patatet kanë pak kalori dhe janë të pasura me shumë vitaminë C.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. Kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5