Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Eduart SULA

Ferma ushtron aktivitetin e sajë për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar, nje vic, rrush dhe Raki. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm.

Ferma Eduart SULA Ferma Eduart SULA Ferma Eduart SULA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 450 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Moskat

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje raki dhe vere me cilësi shumë të lartë.

Viça
Viça 38.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jana te rritur ne menyre natyrale dhe kane mish shume te mire me vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5