Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Saip ALLA

Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet qershi 500 kg, molle 300 kg dhe nje vic.

Ferma Saip ALLA Ferma Saip ALLA Ferma Saip ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Për kultivimin e mollës Starkingë është përdorur pleh organik dhe janë bërë spërkatje për mbrojtjen nga dëmtuesit.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurtera

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. Kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5