Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shefqet ALLA

Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 0.5 ha, të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Kjo ferme ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe shet qershi 600 kg, 200 litra raki, 1 vic.

Ferma Shefqet ALLA Ferma Shefqet ALLA Ferma Shefqet ALLA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 110 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Qershitë tregëtohen për konsum të freskëta, por edhe për përpunim.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjop raki perdoret per konsum te perditshem por edhe per ilac popullor.

Viça
Viça 33.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat kane mish plot vitamina dhe jane te kerkuar ne tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5