Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pellumb LEKA

Ne kete ferme kultivohen qepe, patate dhe rritet edhe nje vic. Ferma kultivon produkte bio dhe te cilesise se pare. Perdoret kryesisht pleh organik, por dhe kimik.

Ferma Pellumb LEKA Ferma Pellumb LEKA Ferma Pellumb LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 42.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente në kohë.

Qepë
Qepë 60 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë. Qepa ndikon në rritjen e rezistencës së trupit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5