Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gramoz NUSHI

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Mazhaj te Lushnjes. Ferma merret me kultivimin e domates dhe trangullit që prej shumë kohësh. Në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik. Fermeri ka nje eksperience te gjate ne bujqesi. Ne kete ferme do te gjeni gjithashtu gjela deti, vica dhe dele. Fermeri ka dhe pula e veze per nevojat e fermes.

Ferma Gramoz NUSHI
Adresa Fshati Mazhaj.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gjela deti
Gjela deti 600 Lekë/kg

12 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Gjela dhe pula deti te shendetshme dhe te shijshme.

Dele
Dele 12.000 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Dele dhe qingja te njome e te shijshem.

Viça
Viça 65.000 Lekë/krerë

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Vica te njome e te shijshem te rritur bio.

Tranguj
Tranguj 70 Lekë/kg

7,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Tranguj te shijshem te gjate.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Matias.

Domate e shijshme per sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5