Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dear LEKA

Kjo fermë merret me shitjen e viçave, qepve, misrit, që prej 20 vitesh. Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Dear LEKA Ferma Dear LEKA Ferma Dear LEKA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Miser i rritur ne menyre natyrale dhe eshte shume i shendetshem.

Qepë
Qepë 60 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Korce

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë. Qepa ndikon në rritjen e rezistencës së trupit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5