Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agron SULA

Ky fermer prodhon dhe shet këto produkte 500 kg grurë, 300 kg misër dhe një viç ne vit. Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka 35 vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve.

Ferma Agron SULA Ferma Agron SULA Ferma Agron SULA
Adresa Fshati Verri
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish shumë i shijshëm edhe cilësor i rritur në kullotë dhe i ushqyer me tagji.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm, si bukë, si edhe në guzhinë shërben edhe si bazë për përgatitjen e ëmbëlsirave. Misri te mbron nga kanceri.

Grurë
Grurë 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Dajti

Grure me rendiment te larte, perdoret per konsum te perditshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5