Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nuri POGONI

Ferma merret me kultivimin e patates dhe ate te molles. Ka nje siperfaqe prej 8 dynym molle e 6 dynym patate.

Ferma Nuri POGONI
Adresa Korce Bilisht km 21
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Teper varitet i paster dhe i kultivuar me kujdes. i shijshem dhe rezistent.

Mollë
Mollë 38 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

E shijshme, e paster dhe teper rezistente. Eshte e pa demtuar nga faktoret natyrore dhe e kultivuar me kujdes nga fermeri.

Patate
Patate 28 Lekë/kg

16,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Fabul

Ky varitet teper eshte i shijshem per gjelle dhe per tu skuqur. Perdoret gjeresisht ne fastfoode..

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5