Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Miroblen NUSHI

Ky fermer prodhon domate dhe trangull, 300 dhe 350 kunjtal ne vit. Ai gjithashtu ka mbjelle disa fruta dhe perime te tjera per konsum familjar.

Ferma Miroblen NUSHI
Adresa Fshati Mazhaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos

Produkt cilesor, i shijshem dhe rezistent.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

35,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt bio, cilesor dhe rezistent.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5