Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kliti PRIFTI

Ky fermer prodhon domate dhe pjeper, rreth 60 dhe 90 kunjtal ne vit. Fermeri ka vite eksperience dhe garanton cilesi te prodhimit. Per konsum familjar ai rrit disa shpeze.

Ferma Kliti PRIFTI
Adresa Fshati Mazhaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir

Produkt rezistent, i shijshem dhe i pershtatshem edhe per turshi kur domatja eshte ende jeshile.

Pjepër
Pjepër 50 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Sidirek

Produkt i embel, i pasur me leng.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5