Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Serjon SELIANI

  • Ferma merret me kultivimine mollë prej shumë vitesh kto janë 3 varietetet që ferma tregëton, Starkingë, Grasmith, edhe Gold. në një sipërfaqe toke prej 1.2 ha ferma kultivon për të plotësuar nevojate e sajë me prodhime të tjera bujqësore.

Ferma Serjon SELIANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 46 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë shumë cilësore, e prodhuar në mënyrë natyrale, kultivuar me pleh organik dhe të gjelbër.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

arietet shumë cilësor dhe i shëndetshëm, prodhuar në mënyrë natyrale. Është shumë rezistente dhe mund të ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5