Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kico MUJO

Ferma meret me kultivimin e molles dhe produkteve te tjera si qepe, patate, domate, fasule etj, per nevoja familjare. Ferma ka nje eksperience relativisht te gjate prej 15 vjetesh. Varitetet e molles qe kultivon jane Grasmith, Hjdaret, Starking.

Ferma Kico MUJO
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 10.000 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. , ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha. Shumë i kërkuar nga konsumatori.

Mollë
Mollë 29 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. Ky frut është i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ai ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin trretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 38 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një ndër varietet më dietike dhe tëshëndetshëm, ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, këshillohet të përdoret rregullisht nga personat që vuajnë nga mbipesha dhe tensioni I lartë, Eshtë rezistente dhe qëndron për një kohë të gjatë në magazine.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5