Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kristaq BODE

Prej 20 vitesh ferma ushtron aktivitetin e saj duke kultivuar mollë Grasmith, Starking ëdhe Gol. Gjithashtu kultivon edhe qepë Uji . Në fermë përdoret për plehërimi i gjelbër dhe organik, gjithashtu përdor edhe plehun kimik si plehërim plotësues.

Ferma Kristaq BODE
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Qepë shumë e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese.

Mollë
Mollë 34 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Mollë
Mollë 48 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Mollë
Mollë 43 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Varietet i cili përmban karbohidrate dhe proteina, të cilat janë shumë të nevojshme për organizmin tonë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5