Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Eriseld VEIZI

Në fermë do të gjejmë prodhime cilësore dhe shumë të shëndetshme, ferma nuk përdor stimulues por vetëm pleh organik dhe vaditje me përmbytje, puna në fermë kryhet me agregate përkatëse për cdo kulturë.

Ferma Eriseld VEIZI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut mjaft rezistent dhe I shijshëm I pasur me karbohidrate dhe vitamina tëcilat janë shumë tëshëndetshme për trupin e njeriut, përmbanë sasi lëngu I cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmbanë anti oksidantë tëcilët tresin yndyrat dhjamore, është rezistent në kohë dhe ruhet në magazine ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 34 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet i pasur me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe normalizon peshën trupore.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese, kultivuar me pleh organik dhe kimik, të pa prekur nga vrugu apo dëmtuesit e tjerë.

Qepë
Qepë 28 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Qepë shumë cilësore dhe e shëndetshme, kultivohet me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5