Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qemal DERVISHI

Ferma Qemal Dervishi ndodhet ne Cerme te Lushnjes. Ne kete ferme kultivojne jonxhe per kafshet dhe miser te verdhe. Fermeri ka dhe produkte te tjera per nevojat e fermes.

Ferma Qemal DERVISHI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

16,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser qe sherben si ushqim per kafshet.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/njësi

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe qe sherben si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5