Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Samuel HASA

Ferma Samuel Hasa eshte nje ferme e vogel ne fshatin Cerme e Siperme te Lushnjes. Ne kete ferme kultivohet miser. Misri eshte varietet i verdhe hibrid dhe perdoret kryesisht si ushqim per kafshet por dhe per pergatitje mielli misri. Produkti eshte bio dhe pa stimulues kimike. Fermeri kultivon dhe produkte te tjera per nevoja personale.

Ferma Samuel HASA
Adresa Fshati Cerme e Siperme.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser bio per kafshet, si edhe gjen perdorim per te bere miell misri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5