Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Diamant ZADE

Ferma Diamant Zade ndodhet ne fshatin Cerme e Siperme te Lushnjes. Ferma ka vreshta rrushi ne te cilet prodhon raki. Rakia eshte cilesi e pare dhe shume e mire. Fermeri prodhon mesatarisht 60 kilogram raki ne vit. Per prodhimin e rakise perdoret rrush shesh i zi dhe shesh i bardhe.

Ferma Diamant ZADE
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/kg

60 kg në 12 muaj

Varieteti: Rrushi.

Raki e paster pa hile.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5