Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asllan GJURA

Ferma Asllan Gjura ndodhet ne fshatin Cerme e Siperme ne Lushnje. Ferma ka nje siperfaqje prej 9000 metrash katrore ne te cilen kultivon lule dielli. Ferma ka dhe produkte te tjera per nevojat e saja si vreshta, shpeze , domate e tjere. Fermeri ka nje eksperience te gjate.

Ferma Asllan GJURA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 130 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara lule dielli te shijshme per konsum ose per vaj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5