Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lenci XHEPA

Ferma Lenci Xhepa ndodhet ne Cerme te Lushnjes. Kjo ferme e vogel prej 5000 metrash katrore merret me kultivimin e misrit. Misri tregtohet mesatarisht me 35 lek per kilogram dhe kultivohet bio. Fermeri e perdor misrin dhe per nevojat e tij dhe te fermes.

Ferma Lenci XHEPA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 35 Lekë/kg

16,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser i kultivuar bio dhe rezistent ndaj motit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5