Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qamil PALI

Ky fermer prodhon 4 dylym miser ne vit. Per konsum familjar ai mbareshtron nje lope dhe kultivon jonxhe. Misri eshte varietet i verdhe dhe sherben me shume si ushqim per kafshet.

Ferma Qamil PALI
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5