Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bajram MULOSMANI

Ferma e Z.Bajram eshte nje ferme mjaft fitimpurese, por dhe mjaft e mirembajtur. Shquhet per rritjen dhe ruajtjen e bagetive, te cilat jane te nje cilesie mjaft te mire.Familjare,t por dhe punetoret e fermes bejne te pamunduren qe bagetite e tyre, prodhimet por dhe mishi i tyre te jete kualitativ dhe cilesor.

Ferma Bajram MULOSMANI
Adresa Ne hyrjen e fshatit Bujan
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Vica te nje cilesie mjaft te mire, me mish te ushqyeshem dhe te pasur me fibra dhe me vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5