Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lulzim MEMIA

Ferma e Z. Lulzim eshte nje ferme, e cila me shume njihet per bagetite e ferme,s te cilat jane te njohura ne te gjithe zonen. Pronari i fermes kujdeset posacerisht per fermen dhe bagetite duke bere te mundur qe dhe ferma dhe bagetite te jene mjaft te kendshme dhe cilesore.

Ferma Lulzim MEMIA
Adresa Ne hyrjen e fshatit Gosturan
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lopë
Lopë 90.000 Lekë/krerë

1 krerë në 1 muaj

Lope te ushqyera ne menyre biologjike dhe mjaft natyrale. Jane te kerkuara nga banoret e zones, por dhe me tutje per mishin cilesor dhe kualitativ.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5