Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim HIDA

Ferma Kujtim Hida ndodhet ne fshatin Cerme te Lushnjes. Kjo eshte nje ferme e vogel ne te cilen kultivojne miser. Misri eshte varietet hibrid i verdhe dhe tregtohet me 40 lek per kilogram. Ferma ka dhe shpeze dhe perime per nevojat e saja.

Ferma Kujtim HIDA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid i perdorshem kryesisht per kafshet si ushqim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5