Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tasim KORRA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Cerme te komunes Allkaj ne Lushnje. Ne kete siperfaqje prej 20000 metrash katror kultivohen lule dielli dhe fasule. Produktet kultivohen bio dhe jane mjaft te shijshme, kjo garantohet nga eksperienca e gjate e fermerit ne bujqesi.

Ferma Tasim KORRA
Adresa Fshati Cerme.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara lule dielli te zeza per konsum direkt ose per vaj.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: E shkurter.

Fasule e bardhe e vogel shume e shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5