Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhelal LABOTI

Kjo ferme ka nje siperfaqje prej 8000 metrash katrore. Ferma ndodhet ne Cerme te Lushnjes dhe ketu kultivojne grure dhe lule dielli. Per nevojat personale fermeri ka produkte te tjera si miser dhe doamte. Produktet jane bio.

Ferma Xhelal LABOTI
Adresa Fshati Cerme.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Grure cilesor per pergatitje mielli ose birre.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara lule dielli te zeza dhe te vogla.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5