Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Medi TUSHA

Ferma Medi Tusha eshte nje ferme qe ndodhet ne fshatin Cerme, te komunes Allkaj ne Lushnje. Ne kete ferme kultivohen 30 dynym jonxhe. Jonxha eshte me cilesi te mire dhe perdoret e thate si ushqim per kafshet. Fermeri e tregton me 500 lek per deng. Ne ferme ka gjithashtu dhe produkte te tjera si miser, domate por per perdorim personal.

Ferma Medi TUSHA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

35,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate e pelqyeshme per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5