Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Manuela BURAZI

Në fermë kultivohet mollë edhe patate. Prej më shumë se 23 vitesh fermeri merret me kultivimin e mollës dhe kulturave të tjera bujqësore, me të cilat plotëson nevojat familjare. Në fermë përdoren vetëm preparate mbrojtëse për kulturat.

Ferma Manuela BURAZI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 47 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Për kultivimin e mollës Starkingë është përdorur pleh organik dhe janë bërë spërkatje për mbrojtjen nga dëmtuesit.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Në këtë pemtore janë bërë spërkatje vetëm për të parandaluar dëmtuesit.

Mollë
Mollë 43 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Kjo mollë është mjaft e veçantë për vlerat e saj kuruese edhe dietike.

Patate
Patate 32 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Toka ku do të mbillen patatet është plehëruar dhe ka ujitje të bollshme. Patatet mund të përdoren të skuqura, të pjekura dhe të ziera.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5