Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Thoma RRAPI

Ferma ka një sipërfaqe të mbjellë me mollë Gold, Starkingë, Grasmith. Pemtorja është e re, e sapo futur në prodhim. Kanë pak ngarkesë me fruta, pasi pemët nuk duhen që të prodhojnë shumë në këtë fazë pasi pengojnë zhvillimin e kurorës.

Ferma Thoma RRAPI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 49 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Pemtorja është e re edhe ka pak ngarkesë dhe deri tani cilësia e prodhimit duket shumë e mirë.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

2,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë mjaft e shijshme, përmban shumë vitamina të nevojshme për trupin e njeriut. Këshillohet të konsumohet nga fëmijët e vegjël pasi përmirëson sistemin e tretjes edhe forcon imunitetin.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Pemtorja është e re edhe ka pak ngarkesë dhe deri tani cilësia e prodhimit duket shumë e mirë.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Qepë cilësore dhe shumë rezistente, kultivuar me pleh organik.

Fasule
Fasule 280 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5