Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Llambi KOLVARI

Ferma ka disa vite që kultivon mollë Starkingë, Grasmith, edhe Hajdare.

Eksperienca e gjatë që ka ferma në kultivimin e këtyre kulturave ka bërë që në fund të sezonit të kemi një prodhim cilësor, të shëndetshëm, edhe të pa prekur nga sëmundjet apo dëmtuesit e ndryshëm. Në fermë përdoret pleh organik, i gjelbër në sezoni e vjeshtës, edhe kimik në vegjetacion.

Ferma Llambi KOLVARI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë uniforme e shijshme, edhe mjaft rezistente në kohë.

Mollë
Mollë 47 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë me vlera të larta ushqyese edhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe ul sasinë e kolesterolit në gjak.

Mollë
Mollë 41 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë rezistente në kohë edhe mjaft dietike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5