Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilir RRAPI

Kjo ferme ka disa vite që merret me kultivimin e mollës Starkingë, Hajdare, Gold. Ferma është duke zgjeruar aktivitetin e saj me pemtore të re. Toka ku janë mbjellë kulturat është në pronësi të fermës, gjithashtu përdoret pleh organik çdo vit për plehërimin e tokës.

Ferma Ilir RRAPI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 46 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varietet është shumë i shëndetshëm, përmban vlera të larta ushqyese. Lëngu i tij ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve që shkaktohen nga mbipesha.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Molla starkingë ka shije, ka arome, përmban vlera të larta ushqyese, si edhe ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Ky varietet është shumë dietik edhe i shëndetshëm për trupin e njeriut. Kuron sëmundjet si diabeti, tensioni, apo mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5