Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil QELESHI

Ferma ka një kohë të gjatë në të vilën kultivon mollë, Gold, Starkingë, Hajdare, Grasmith, Cadell.

Produktet i tregton direkt nga parcela, ose nga magazina të cilën e ka ndërtuat për të ruajtur produktet. Gjatë sezonit të dimrit, në mungesë tregut produktet duhen ruajtur. Plehërimi bazë është organik, ndërsa plehërim plotësues përdoret plehu kimik edhe plehërim i gjelbër. Ferma është duke e zgjeruar aktivitetin me pemtore të re.

Ferma Vasil QELESHI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 47 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Starkingë e zezë, shumë e shijshme mjaft e pëlqyer nga konsumatori. Pemtorja është e plehëruar me pleh organik të marrë nga pularitë .

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut cilësor arrinë të sigurojë sasi të lartë sheqeri, i cili është shumë i dobishëm për trupin e njeriut. Këshillohet që të përdoren nga fëmijët e vegjël e përgatitur pure.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

5,700 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadëll

Mollë shumë e shijshme, dhe plot lëng edhe sheqer të pa dëmshëm për shëndetin e njeriut. Pemët janë të lidhura palmet, kanë rendiment të lartë edhe cilësi shumë të mirë. Tregëtohen për konsum ose përpunim.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varieti Gold është një varietet i cili përmban vlera të larta ushqyese, është uniform dhe mjaft rezistent në kohë.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një varietet shumë i mirë dhe i shijshëm në konsumim, këshillohet për përdorim nga personat që vuajnë nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5