Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben SARI

Ferma merret me kultivimin e mollës, Gold, Starkingë, Grasmith, Janagold, Hajdare.

Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar në punë dhe kujdeset deri në detaje që të prodhojë produkte cilësore, të cilat duhet të jenë shumë të pëlqyera nga konsumatori.

Toka plehërohet me pleh organik dhe në bimët prashitëse përdoret edhe plehërim plotësues pleh kimik.

Ferma Arben SARI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë cilësore dhe e shëndetshme, e cila përmban shumë lëng në frut, i cili është shumë dietik dhe ndihmon në uljen e kolesterolit në gjak.

Mollë
Mollë 48 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Pemtorja është plehëruar me pleh organik. Frutat janë cilësore dhe të pa prekura nga sëmundjet edhe dëmtuesit.

Mollë
Mollë 42 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë shumë e shëndetshme, përmbanë vlera ushqyese dhe dietike, ul ndjeshëm sheqerin në gjak.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e kuqe, uniforme, ka aromë, përmbanë vlera të larta ushqyese, ruhet në magazinë, ose kushte frigoriferike me AK (atmosferë e kontrolluar)

Mollë
Mollë 36 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Mollë me vlera të larta ushqyese, e cila përmban lëng, i cili është shumë dietik dhe ndihmon në uljen e sheqerit në gjak.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5