Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Edi RABIJA

Ferma e Z. Edi Rabija ndodhet ne fshatin Krutje te qytetit te Lushnjes. Ketu kultivohen domate, tranguj dhe patellxhane. Produktet jane bio dhe pa hile, pasi fermeri i konsumon dhe vete. Ferma ka nje siperfaqje prej 5000 metrash katrore.

Ferma Edi RABIJA
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos

Domate e shijshme per sallate dhe turshi.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Trangull i gjate e i shijshem per sallate dhe turshi.

Patëllxhan
Patëllxhan 60 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Patellxhan i madh i gjate, shume i shendetshem per familjen.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5