Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil MUJI

Ferma kultivon mollë, Hajdare, Gold, Starkingë, si dhe patate, qepë. Mollët janë në prodhim të plotë. Baza e plehërimit për pemtoret është plehu organik edhe ai i gjelbër, i cili bëhet me plugim në stinën e vjeshtës.

Ferma Vasil MUJI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollët Gold janë të shijshme dhe kanë një cilësi shumë të mirë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Varieteti starkingë është frut i shijshëm, uniform dhe kanë një aromë shumë të mire.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Toka ku do të mbillen patatet është plehëruar dhe ka ujitje të bollshme. Patatet mund të përdoren të skuqura, të pjekura dhe të ziera.

Qepë
Qepë 29 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Varietet me rendiment të lartë, shumë cilësore dhe e shëndetshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5