Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Skerd VEIZI

Fermeri kultivon rrush 5000 kg maqedonas dhe ullinj, një pjese te se cileve e bën vaj për konsum personal. Fermeri ka një eksperience 20 vjeçare.

Ferma Skerd VEIZI
Adresa Bishan
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Maqedonas

Konsumohet më shumë për ver dhe raki, por edhe për ëmbëlsira si reçel.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: kalinjot

Eshtë shumë i përdorshëm për vaj dhe serviret dhe i kripur .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5