Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

FERMA AVNI MUARREMI

FERMERI PRODHON FIDAN ULLIRI

KA NJE EKSPERIENCE 20 VJECARE

FERMA AVNI MUARREMI
Adresa Fshati Fitore
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fidanë ulliri
Fidanë ulliri 300 Lekë/njësi

4,000 njësi në 12 muaj

fedanishte pashja Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

zoti avni muharremi kjo foto eshte pron e fedanishte pashja peqin prandaj ju kerkojm ta nderroni me fidanet tuaj e jo tu krenoheni me fotot tona ju flm per..... mirkuptimin

fedanishte pashja Rating 0 Rating 1

foto mjaft e bukur

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5