Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ramadan BAKU

Kjo fermë merret me prodhimin e domates dhe të kivit që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio. Sasia e këtij produkti është 2000 kg domate në 3 muaj, kivi 3000 kg ne 3 muaj.

Ferma Ramadan BAKU Ferma Ramadan BAKU
Adresa Fshati mbyet
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kivi
Kivi 100 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajvard

Këta kivi sherbejne per semundjen e koliti, si edhe per disa semundje të tjera, por mund te përdoret si dhe si frut tavoline.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

2,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Izmire

Këto domate jane bio dhe të cilësisë së parë. Ato kanë rendiment shumë lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5