Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bani SIMAKU

Kjo fermë merret me prodhimin e misrit dhe fasuleve që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio, sasia e këtyre produkteve është fasule 1000 kg në 6 muaj, misër 4000 kg në 6 muaj.

Ferma Bani SIMAKU Ferma Bani SIMAKU
Adresa Fshati Kraps
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

6,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Hibrit

Ky misër përdoret si ushqim për kafshët si dhe për nxjerrjen e farës së misrit.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

1,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Vendi

Këto fasule janë bio, shumë të shijshme dhe cilësi e parë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5