Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gëzim ZYFI

Në fermë do të gjejmë fasule, qepë. Në një sipërfaqe toke prej 6 dynym ferma kultivon për të tregëtuar prodhimet bujqësore, por gjithashtu edhe për të plotësuar nevojat e sajë familjare. Puna në fermë kryhet me agregatet përkatëse të cdo kulture. Në fermë prodhimet janë shumë të shëndetshme dhe rriten në mënyrë natyrale.

Ferma Gëzim ZYFI
Adresa Qyteti Bilisht, komuna Miras, fshati Dobranj Korçë
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 32 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Boshgradi

Qepë shumë cilësore dhe e shëndetshme e rritur në mënyrë natyrale, plehëruar me pleh organik.

Fasule
Fasule 260 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule me rendiment të lartë, përmban sasi të medha të proteinave dhe karbohidrate dhe ziejnë shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5