Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asqeri Goxho

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici, mish vici produkt per shitje, si dhe merret kultivimin e grure, miser per baze ushqimore per blegtorine, ne siperfaqen 5000 m2 dhe vreshtari per perdorim vetjak.

Ky fermer prodhon produkte per perdorim vetjak i:speca, domate, qepe, patate, fasule, kastraveca, bamje, etj

Ferma Asqeri Goxho
Adresa Podgoran
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Viçat që janë për treg ushqehen me qumështin e nënave deri sa të mbushin 2 muajsh dhe pastaj me jonxhe dhe bar që sigurohen nga vetë fermeri. Viçat janë për treg. Mish me vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5