Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil PROKO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici, qumeshtin e lopes per perdorim vetjak ndersa mish vici per shitje, gjithashtu mbareshtron 3 dele per perdorim vetjak.

Ky fermer kultivon miser, grure, jonxhe , tershere si baze ushqimore per blegtorine dhe perime si :speca, domate, qepe, patte, fasule,dhe peme frutore sfiq, kumbull, qershi etj per perdorim vetjak.

Ferma Vasil PROKO
Adresa Carcove
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5